Is uw vlucht  geannuleerd door het coronavirus? Heeft u de vliegtickets via de Reisbemiddelaar (oud) D-Reizen geboekt en uw restitutie niet ontvangen van de luchtvaartmaatschappij?

Dan heeft u alsnog  het recht de ticketgelden terug te ontvangen van de luchtvaartmaatschappijen. Krijg het geld terug van uw ongebruikte vliegtickets!

Hoewel de vliegtuigmaatschappijen en al aan de Reisbemiddelaar betaald hebben, dan zullen zij alsnog aan u de restitutie uit te betalen  doordat u met de vliegtuigmaatschappij een overeenkomst heb en niet met de reisbemiddelaar.

En vanuit de Europese verordening 261/2004 zijn ze daartoe verplicht om rechtstreeks aan de passagiers, uit te betalen.

en dus hebben de vliegtuigmaatschappijen niet bevrijdend betaald!

Via onze Stichting i.o. Claim Refund Dreizen kunt u uw ticketkosten terugvorderen. Wij behartigen de belangen van alle gedupeerde vliegtuigpassagiers die via de reisbemiddelaar (oud)D-reizen een vliegticket geboekt hebben en zullen de vliegtuigmaatschappijen indien nodig voor de rechter dagen als zij niet in gesprek met ons en/of tot betaling overgaan.

U kunt bij ons aansluiten, zodat wij namens alle gedupeerden een claim en/of een dagvaarding uitvaardigen om zo uw kosten te beperken.